Bra att veta

För att få arbeta vid hem för vård eller boende ska ett utdrag ur belastningsregistret och misstankeregistret uppvisas för arbetsgivaren om inte arbetsgivaren själv har begärt ett utdrag från Polismyndigheten.

Utdrag från belastnings- och misstankeregistret skickar du in till arbetsgivaren när du valts ut för att anställas eller fått ett uppdrag.

Vi på VUO

Inom VUO arbetar omkring 200 personer med varierande bakgrund och kompetenser. På våra boenden hittar man till exempel behandlingsassistenter, undersköterskor, sjuksköterskor, beteendevetare etc.

På huvudkontoret sitter idag cirka 10 personer som arbetar med verksamhets- och ledningsstöd på skilda sätt, från lönehantering till personalfrågor och IT.

Lediga jobb

Sjuksköterska, dagtid

Vi på Västernorrland Utveckling & Omvårdnad (VUO) söker nu en engagerad, lyhörd och självständig sjuksköterska till vårt team.

Är du intresserad av en tjänst som sjuksköterska hos oss, fyll i formuläret nedan och bifoga CV och personligt brev, så kontaktar vi dig om det är aktuellt med en intervju.

Personlig profil

För att lyckas i denna tjänst tror vi att du är trygg med att ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd och värdesätter samarbete. Du är duktig på att skapa struktur och ordning och reda, men kan samtidigt vara flexibel i din arbetsroll – ibland är det ”snabba puckar” som gäller. Rollen är mångsidig och omfattar varierande uppgifter, så är det viktigt att du kan byta fokus mellan olika typer av arbetsuppgifter. Du är engagerad i ditt arbete och söker gärna kreativa lösningar på utmaningar som kan uppstå.

Vi ser även att du har en hög servicekänsla och en välutvecklad förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt. För att trivas i rollen är det också viktigt att du är lugn, stabil och har ett genuint intresse för människor.

Självklart delar du VUOs värdegrund och arbetar med den i åtanke: ”Genom ett respektfullt, tydligt och professionellt bemötande gentemot varandra, åstadkommer vi tillsammans positiva förändringar.”

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till de personer som bor hos oss, med den gemensamma nämnaren att de har någon form av psykisk ohälsa. Arbetet innebär planering och uppföljning av patienter, samt arbete i olika datasystem och viss kontakt med uppdragsgivare och andra samarbetspartners – från socialtjänst till olika hälso-/vårdinstanser m.fl.

Arbetet bedrivs både självständigt och i mindre team. Hos oss jobbar i dagsläget fem sjuksköterskor på hel- eller deltid, vi har även en konsulterande psykiatriker som deltar i arbetet vid behov. Arbetet innefattar viss jourtjänstgöring och även en del resor, då vi har cirka tio verksamheter runtom i Västernorrland. Din bas är dock vårt behandlingshem Bruksgården HVB där vi har en avdelning för kvinnor och en för män. Bland de boende finns t.ex. personer med neuropsykiatrisk problematik, emotionell instabil personlighetsstörning och svår psykosocial problematik. Bruksgården ligger i Skönsberg, några kilometer från Sundsvall centrum, med närhet till både en aktiv stadskärna och landsbygd.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri och/eller erfarenhet av avgiftning/abstinensbehandling är meriterande, liksom tidigare erfarenhet av att arbeta inom ett privat omvårdnadsbolag eller motsvarande. Det är en fördel om du har arbetat några år som sjuksköterska, men det är inget krav. Du ska också gärna ha erfarenhet av att delegera hälso- och sjukvårdsinsatser enligt HSL. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter en jämn könsfördelning, idag är merparten av våra sjuksköterskor kvinnor.

God svenska i tal och skrift är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb eftersom arbetet ska planeras och dokumenteras.

Vi journalför i enlighet med gällande lagar och rutiner.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning.
Omfattning: 75 – 100%

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vid frågor kontakta:

Benny Wadell, medicinskt ansvarig VUO
Tel: 073-0248551
Mail: benny.wadell@solplacering.se

Du kan även maila till rekrytering@solplacering.se

Övrig information

Dina uppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan.

Ansökningsformulär