Bra att veta

För att få arbeta vid hem för vård eller boende ska ett utdrag ur belastningsregistret och misstankeregistret uppvisas för arbetsgivaren om inte arbetsgivaren själv har begärt ett utdrag från Polismyndigheten.

Utdrag från belastnings- och misstankeregistret skickar du in till arbetsgivaren när du valts ut för att anställas eller fått ett uppdrag.

Vi på VUO

Inom VUO arbetar omkring 200 personer med varierande bakgrund och kompetenser. På våra boenden hittar man till exempel behandlingsassistenter, undersköterskor, sjuksköterskor, beteendevetare etc.

På huvudkontoret sitter idag cirka 10 personer som arbetar med verksamhets- och ledningsstöd på skilda sätt, från lönehantering till personalfrågor och IT.

Ledigt jobb ssk

Vi söker nu en engagerad, flexibel och strukturerad sjuksköterska till vårt team.

Du har din bas på Bruksgården HVB i Skönsberg, där vi bedriver behandling för personer med psykisk ohälsa och/eller missbruksproblematik.

Som sjuksköterska hos oss har du en samordnande funktion där ditt främsta mål är att ge en god och säker omvårdnad till våra klienter. Arbetet innebär allt från färdigställande av läkemedelsordinationer, hälsosamtal, bedömningar av omvårdnadsbehov och behandling. Som sjuksköterska har du en självklar arbetsledande funktion i omvårdnadsarbetet och finns tillgänglig för personal vid frågor om läkemedel, bemötande, omvårdnads- och vårdbehov.

Vi ser gärna att du har ett strukturerat arbetssätt och god samarbetsförmåga samtidigt som vi värdesätter flexibilitet. Du är en engagerad person som är trygg i din yrkesroll som sjuksköterska. Meriterande med vidareutbildning i psykiatrisk omvårdnad samt erfarenhet av arbete inom avgiftning/abstinensvård.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning.

Omfattning: 75 – 100%

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vid frågor

Maila till: rekrytering@solplacering.se

Eller kontakta Benny Wadell, medicinskt ansvarig VUO.

Tel: 073-0248551.


Övrig information

Du gör din ansökan via nedan formulär.

Dina uppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan och hanteras i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Ledigt jobb behandlare

Just nu söker vi en behandlare/KBT-coach till vårt behandlingshem Bruksgården i Skönsberg, vilket består av två enheter – en för män och en för kvinnor.

Personlig profil

Vi söker dig som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera utifrån den du möter. Du är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Vi ser även att du har en god samarbetsförmåga och är bra på att arbeta både självständigt och i team.

Du har förmågan att möta den boende (klienten) utifrån ett helhetsperspektiv där du beaktar den boendes psykosociala bakgrund och gör hen delaktig utifrån sina unika förutsättningar.

Du arbetar strukturerat och följer uppgjorda planer och överenskommelser. Du är dessutom målinriktad och lösningsfokuserad.

Självklart delar du VUOs värdegrund och arbetar med den i åtanke: ”Genom ett respektfullt, tydligt och professionellt bemötande gentemot varandra, åstadkommer vi tillsammans positiva förändringar.”

Arbetsuppgifter

De personer som bor på Bruksgården har alla någon form av psykisk ohälsa ofta i kombination med missbruk. Arbetet innebär terapeutiska samtal med utgångspunkt i KBT, planering och uppföljning av ditt arbete, journalföring, visst arbete i olika datasystem m.m. Du har också kontakt med uppdragsgivare och andra samarbetspartners som vi samverkar med – från socialtjänst till olika hälso-/vårdinstanser m.fl.

Som KBT-coach närvarar du även vid team-träffar angående de personer som du har i terapi. I mån av tid förväntas du även delta vid behandlingskonferenser.

Arbetet bedrivs både självständigt och i mindre team. På Bruksgården jobbar i dagsläget 11 behandlare samt fem sjuksköterskor på hel- eller deltid, vi har även en konsulterande psykiatriker som kommer till behandlingshemmet varje vecka. På behandlingshemmet placeras t.ex. personer med neuropsykiatrisk problematik, emotionell instabil personlighetsstörning och svår psykosocial problematik. Verksamheten ligger i Skönsberg, några kilometer från Sundsvall centrum, med närhet till både en aktiv stadskärna och landsbygd. I nära anslutning till Bruksgården finns även ett stödboende och visst arbete kan även komma att bedrivas där.

Kvalifikationer

Du ska ha:
Utbildning i KBT Steg 1
God vana av terapeutiskt behandlingsarbete
Körkort B

Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att arbeta med målgruppen samt erfarenhet av att möta människor som bär på svåra känslomässiga erfarenheter. Då många av våra boenden har en samsjuklighet, vilket innebär att man har två eller flera hälsoproblem samtidigt, så värdesätter vi kunskaper inom det området.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter en jämn könsfördelning, idag är merparten av våra medarbetare kvinnor.

God svenska i tal och skrift är en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb eftersom arbetet ska planeras och dokumenteras. Vi journalför i enlighet med gällande lagar och rutiner.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Visstidsanställning med möjlighet till förlängning.
Omfattning: 75 – 100%

Tillträde och lön enligt överenskommelse.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vid frågor kontakta

Benny Wadell, föreståndare och MAS på Bruksgården
Tel: 073-024 85 51
Mail: benny.wadell@vuo.nu

Du kan även maila till rekrytering@vuo.nu


Övrig information

Du gör din ansökan via nedan formulär.

Dina uppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan och hanteras i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Ansökningsformulär